آتش سوزی واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان + جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند

کاهش وزن با خوردن مغزیجات آجیلی

یک بررسی جدید نشان می دهد افرادی که برای کاهش وزن رژیم می گیرند، باید آجیل بخورند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۶ - ۰۴ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 24
کد خبر: ۲۴۶۸۱۳

به گزارش راهبرد معاصر. به گفته محققان، افرادی که روزانه ۴۰ تا ۸۵ گرم بادام، بادام زمینی، پسته یا گردو را به عنوان بخشی از رژیم کاهش کالری مصرف می‌کنند، نسبت به افرادی که از رژیم غذایی بدون آجیل استفاده می‌کنند، وزن بیشتری از دست می‌دهند.

 

در واقع، نتایج نشان می‌دهد افرادی که رژیم‌های غذایی «غنی‌شده با آجیل» داشتند، در مقایسه با افرادی که رژیم‌های غذایی بدون آجیل داشتند، ۱.۵ تا ۷ کیلوگرم وزن کم کردند.

 

«آلیسون کوتس»، محقق ارشد و رئیس پژوهش در زمینه سلامت و عملکرد انسان در دانشگاه استرالیای جنوبی، می‌گوید: «مردم معمولاً هنگام تلاش برای کاهش وزن از مصرف آجیل اجتناب می‌کنند، زیرا فکر می‌کنند که انرژی و محتوای چربی موجود در آجیل می‌تواند به افزایش وزن منجر شود.»

 

در عوض، به نظر می‌رسد آجیل ممکن است به کاهش گرسنگی به طور موثرتری کمک کند.

 

کوتس در بیانیه خبری دانشگاه گفت: «آجیل سرشار از چربی‌های غیراشباع سالم، پروتئین گیاهی و فیبر رژیمی است که همگی در تقویت سیری و کاهش مصرف بیش از حد کالری نقش دارند. آجیل با بهبود سلامت قلب و عروق و متابولیک، سلامت بهتر روده و افزایش عملکرد شناختی مرتبط است.»

 

برای این بررسی، محققان یافته‌های هفت کارآزمایی را تجزیه و تحلیل کردند که شامل رژیم‌هایی بود که مصرف غذا را بین ۲۴۰ تا ۱۰۰۰ کالری در روز کاهش می‌داد. این مطالعات از یک ماه تا یک سال به طول انجامید و بر روی ۶۷۶ نفر که دارای اضافه وزن یا چاق بودند، انجام شد.

 

محققان دریافتند هیچ یک از مطالعات نشان نداد که آجیل مانع کاهش وزن می‌شود، و چهار مورد از مطالعات نشان دادند که آجیل در واقع باعث کاهش وزن بیشتر در افراد می‌شود./ مهر

کلمات کلیدی: وزن آجیل کاهش
ارسال نظر
آخرین اخبار